• Facebook Black Square
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram Black Square

Een socialer, liever en kleurrijker Nederland door het geven van een bloemetje aan vreemde: ontmoet - geef - ontdek.

Bloemen voor Boudewijn

"Dit heb ik nou altijd al willen doen! Mijn vrienden verklaarden mij voor gek toen ik hen vertelde dat ik voor €50 aan rozen wil kopen en die wil gaan uitdelen aan mensen in de stad". Antwoorde Boudewijn toen ik op hem afstapte en hem vroeg of ik hem blij kon maken met een bosje bloemen, en tegelijkertijd uitdaagde om zelf een bosje bloemen weg te geven.

Dit was tijdens onze roadtrip door Nijmegen en Den Bosch. Toen hij mij vertelde wat hij van plan was merkte ik dat ik helemaal opfleurde. Zo leuk dat iemand anders hetzelfde idee heeft en misschien nog net even een zetje nodig had om het daadwerkelijk te doen. Wat op deze manier dus echt werkelijkheid is geworden! Boudewijn en ik raakten aan de praat over hoe gelukkig je jezelf en andere kunt maken met dit simpele gebaar. Ik vond het zo bijzonder om te merken dat hij zó enthousiast was dus ik besloot om hem meerdere bosjes bloemen te geven. Die hij zelf weer kon weggeven.

Toen we ongeveer een kwartier aan de praat waren ging Boudewijn op pad om de bosjes bloemen weg te geven. Ik geloof dat hij zelfs de bloemen weg heeft gegeven die voor hem bedoeld waren. Aan het einde van de dag toen we alle spullen gingen opruimen en naar de auto brachten kwam Boudewijn nog op ons af en vertelde dat iedereen heel blij was met de bloemen en hij het supergaaf vond om te doen. We stelden hem voor dat we hem een berichtje sturen wanneer wij weer in Den Bosch zijn, zodat hij dan met ons mee kan doen. Hij riep enthousiast: "nou echt doen hoor! Vind ik heel erg leuk" en we liepen beide een andere kant uit.

Wat een super speciale dag, vol bijzondere ontmoetingen. Ik kijk nu al uit naar de volgende ontmoetingen!

Liefs,

Julia