• Facebook Black Square
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram Black Square

Een socialer, liever en kleurrijker Nederland door het geven van een bloemetje aan vreemde: ontmoet - geef - ontdek.

Bloemen voor Leiden, Den Haag, Den Bosch en Nijmegen

Wij kopen altijd twee bossen bloemen. Eén voor onszelf en één voor een vreemde. Waarom? Om zo contact tussen onbekenden te stimuleren. We nodigen iedereen uit om met ons mee te doen! Sluit jij je bij ons aan?

Positieve movement We willen graag een positieve movement creëren. Een verschil maken is namelijk makkelijker met zijn allen. Doe mee en geef bijvoorbeeld een bloemetje aan je buurman die je eigenlijk niet kent, iemand waar je vooroordelen over hebt of iemand die je gewoon random ziet op straat.

Foto door: Focus and Art Fotografie

Hoe werkt het? Je krijgt twee bosjes bloemen: één voor jezelf en één om weg te geven aan een vreemde. Op deze manier wordt contact met elkaar gestimuleerd en kleuren we samen Leiden, Den Haag, Nijmegen en Den Bosch Waar en hoe laat?

15 juli, 10:30 - 12:30: Stationsplein, Leiden

15 juli, 13:30 - 15:30, Plaats, Den Haag

12 aug, 10:30 - 12:30: Grote markt, Nijmegen 12 aug, 13:30 - 15:30: Grote markt, Den Bosch

Tot slot Bloemen zijn gratis, maar er is een beperkte voorraad beschikbaar: op=op. Hopelijk tot 15 juli of 12 aug!

Liefs,

Julia, Evelien & Anne