• Facebook Black Square
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram Black Square

Een socialer, liever en kleurrijker Nederland door het geven van een bloemetje aan vreemde: ontmoet - geef - ontdek.

Bloemen voor Hemmen en een Chauffeuse uit Veenendaal

Het is alweer een tijd geleden dat ik een blog heb geschreven over mijn bloemenervaringen. Niet dat ik geen bloemen heb gegeven aan vreemden, maar omdat het schrijven over de ervaringen d'r een beetje bij inschoot.

Sinds ik terug ben van mijn reis ging ik vrijwel meteen aan de slag met allerlei leuke dingen: een nieuwe baan, crowdfunden, het organiseren van een ons evenement 'Bloemen voor Amsterdam' en tussendoor gaven we ook nog bloemen op het BLEND festival. Ik had tijdens mijn reis ontzettend veel inspiratie gekregen om aan de slag te gaan met allerlei dingen, maar inspiratie om in de pen te klimmen en een blog te schrijven had ik de laatste tijd wat minder.

Aan wie gaf ik dan bloemen? Onder andere aan buschauffeur in Veenendaal. Na een afspraak kreeg ik zelf een keer twee bossen bloemen mee: één voor mezelf en één voor een vreemde. Ik gaf het tweede bosje aan de buschauffeur. Ze begon helemaal te stralen en ze vertelde dat het haar dag had gemaakt. Volgens mij zegt haar lach op de foto genoeg toch?

Ook gaf ik een bloemetje aan Roelof Hemmen. Een paar maanden geleden (oh wauw, wat vliegt te tijd toch!) was ik bij hem te gast om te vertellen over onze crowdfunding die we de afgelopen periode hadden. Mocht je gestort hebben, super thanks!! We gaan deze zomer een paar dagen Nederland in om ook mensen buiten de randstad blij maken met twee bossen bloemen: één voor zichzelf en één voor een vreemde. Op deze manier hopen we contact tussen onbekenden te stimuleren. To be continued dus!

Terug naar Hemmen. Ik was dus te gast bij BNR om over onze crowdfunding te kletsen en was live in de studio te gast. Wat eerlijk gezegd best een beetje spannend was. Ik was wel eens eerder op de radio om over Bloemen Voor te vertellen, maar nog nooit eerder was ik ergens live in de studio geweest. Op de fiets bedacht ik me dat het onwijs leuk zou zijn om ook twee bossen bloemen voor de presentator mee te nemen: één voor hem en één die hij kon doorgeven. Eigenlijk had ik bedacht om de bloemen te geven, voordat we live in de uitzending zouden zijn, alleen liep dat allemaal anders, waardoor ik hem uiteindelijk de bloemen live in de uitzending gaf haha.

Door mijn zenuwen was zijn reactie een beetje langs me heen gegaan en was ik vooral nieuwsgierig of hij het tweede bosje bloemen door ging geven. “Ik ga ze zeker doorgeven” zei hij overtuigd en na ons leuke gesprek stond ik tien minuten later weer buiten. Toen ik buiten de opnamestudio stond porde een redacteur mij aan. “Kijk, volgens mij heeft hij de bloemen al doorgegeven!” Hemmen vertelde nog even snel dat hij de bloemen had doorgegeven aan de volgende gast en ze zwaaiden mij allebei vrolijk uit. Missie geslaagd dacht ik. Twee blije mensen, extra aandacht voor onze crowdfundactie en een leuk gesprek! Daar word ik blij van!

Wil je ons gesprek helemaal naluisteren? Klik dan hier.

Liefs,

Anne

Volg je ons al? Nee? Doe dat dan vooral!

Dat kan via Instagram of Facebook:)