• Facebook Black Square
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram Black Square

Een socialer, liever en kleurrijker Nederland door het geven van een bloemetje aan vreemde: ontmoet - geef - ontdek.

Veel bloemennieuws!:)

Liefste volgers,

Hoewel het op de website wat stil was afgelopen weken, was het volop drukte bij Bloemen Voor. Als je ons op Facebook volgt heb je vast het één en ander meegekregen. Zo waren we de afgelopen weken aan het crowdfunden, stonden we op het op Amsterdam Blend Festival en organiseerden we ons eigen event 'Bloemen voor Amsterdam'. In deze update blog klets ik je even kort bij.

CROWDFUNDING

Ons doel is natuurlijk dat iedereen in 2020 een bosje bloemen aan een vreemde heeft gegeven. Om hierin de eerste stappen te maken, willen we graag een roadtrip maken door Nederland. Maar dat kost natuurlijk geld en om dat bij elkaar te sprokkelen gingen we crowdfunden. Benieuwd naar ons verhaal? Check dan ons filmpje even:):

Uiteindelijk haalden we 1520euro op! Een fantastisch mooi bedrag waar we zeker mooie bloemenmomenten in Nederland kunnen realiseren. Heb jij gedoneerd? Onwijs bedankt! Het was heel mooi om te zien dat zowel bekenden als onbekenden mensen ons op deze manier willen steunen. Wist je dat je ook buiten de crowdfunding om kan doneren? Klik dan hier.

AMSTERDAM BLEND FESTIVAL

Ook stonden we twee weken geleden op het Amsterdam Blend Festival. Op dit leuke festival draait alles om weg geven en delen. Een perfect event voor ons dus! Het was een ontzettend relaxte avond met veel leuke ontmoetingen. Een blogje volgt nog later.

BLOEMEN VOOR AMSTERDAM

Wat was dit fantastisch! Twee maanden geleden wonnen we een geldprijs waardoor we ons event 'Bloemen Voor Amsterdam' konden realiseren. We tourden door Amsterdam met een volkswagenbus en stonden op vier plekken in de stad: Javaplein(Oost), Buikslotermeerplein (Noord), Westergas (West) en Museumplein (Centrum/Zuid). Eenmaal op locatie kreeg iedereen twee bossen bloemen: één voor zich zelf en één voor een vreemde. Het was echt super leuk en hebben intens genoten. Ook hierover later een uitgebreide blog, maar wel alvast wat foto's hieronder:)

Tot zover een korte update. Volg ons op Instagram en Facebook om altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws;)

Liefs,

Anne