• Facebook Black Square
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram Black Square

Een socialer, liever en kleurrijker Nederland door het geven van een bloemetje aan vreemde: ontmoet - geef - ontdek.

Bloemen voor Parijs

L'amour vaincra - Love will win - Liefde zal overwinnen.

Wij zijn aangeslagen sinds de aanslagen in Parijs. 'Bloemen Voor' is ooit gestart met als doel de wereld een klein beetje liever en kleurrijker te maken. Helaas zien we de laatste weken andere beelden terug in kranten, op websites en op de televisie...

Dit vinden we moeilijk en verdrietig. Daarom vertrekken we morgen(!) naar Parijs om daar hopelijk wat liefde, zoveel mogelijk bossen bloemen en een beetje vertrouwen te brengen. Vertrouwen in elkaar en in de wereld. We gaan terug naar wat ooit de stad van de liefde was, om een klein beetje liefde terug te geven.

Wij willen graag zoveel mogelijk bossen bloemen uitdelen. We denken aan zo'n 100 bossen bloemen, waardoor we ongeveer zo'n €500 euro nodig hebben. Wil jij bijdragen aan dit doel? En zou je wat (kleins) kunnen missen? Maak dan je donatie voor morgenavond 23:00 uur over t.n.v A Zwartbol rekeningnummer NL59RABO0307626539 o.v.v. Bloemen Voor Parijs.

Alvast heel erg bedankt!! <3

Liefs, Alle bloemenmeisjes

PS Helaas kunnen bloemen en liefde kunnen niet alle problemen oplossen, maar we hopen dat een ' 'bloemetje aan een vreemde' mensen blijft verbinden en ervoor zorgt dat mensen vertrouwen in elkaar en in de wereld blijven houden.