• Facebook Black Square
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram Black Square

Een socialer, liever en kleurrijker Nederland door het geven van een bloemetje aan vreemde: ontmoet - geef - ontdek.

Bloemen voor Heidi, Helene & Remy en Gaby & Sylvester

Het is best lastig om te bedenken wat je nu leuk vindt om te doen en waar je later je beroep van wilt maken. Om dat uit te zoeken, leek het me interessant om een dagje mee te lopen bij een reclamebureau. Zo gezegd zo gedaan! Vorige week was het dan zover en dus liep ik stage in de Westergasfabriek in Amsterdam. Daar was de Zuiveringshal omgetoverd tot een ware studio en gingen we een reclamespotje schieten voor een groot bloemenbedrijf. Hoe toepasselijk!? Prachtige bloemen vormden het decor wat er moest uitzien als een bloemenwinkel. Dat is zeker gelukt!

Na afloop van de draaidag mocht iedereen een bosje bloemen meenemen, omdat alle bloemen anders weggegooid zouden worden. Super zonde! Ik besloot om een aantal bosjes bloemen te maken en die op straat uit te delen. Ik ging voor de zuiveringshal staan en zag daar een leuk koppel lopen die wezen naar de plantjes die we buiten hadden gezet. Het koppel was erg nieuwsgierig en ik liep op hun af met een paar mooie bosjes bloemen.

Het koppel heetten Gaby en Sylvester en reageerden heel erg blij toen ik ze vertelde dat ze alle bloemen gratis mochten meenemen. Gaby vertelde me dat ze de bloemen goed kon gebruiken, omdat ze vlakbij woonden en hun huis wel wat ‘’extra kleur kon gebruiken’’. De twee hadden net een rondje Westerpark gehad en ergens wat gedronken. Dit was volgens hun ‘de beste manier om hun dag goed af te sluiten’.

Omdat er genoeg bloemen waren liep ik verder het Westerpark in. Daar liep ik Heidi en haar vrolijke kinderen tegen het lijf. Heidi en haar kinderen kwamen net uit de bioscoop van de film ‘de Minions’. Een echte mama-dag. Heidi had de kinderen net verwend met een lekker ijsje en Heidi reageerde super enthousiast op de bloemen. Ze had zelfs al een keer op de website van ‘Bloemen Voor’ gekeken en was dan ook erg blij dat ze werd verrast. Toen ik wat meer over de blog vertelde zei Heidi dat ze het goed vindt dat wij dit doen en dat het een heel mooi gebaar is. Heidi’s dochter Helene was ook super blij met de bloemen. Ze zouden zowel het rode als het oranje bosje een mooie plek geven huis geven.

Het was super fijn om iedereen zo blij weg te zien lopen en ik hoop oprecht dat ze lang kunnen genieten van alle mooie bloemen! Ik kan niet wachten tot mijn volgende weg-geef-moment.

Bloemen thuis

Wil je op de hoogte blijven van onze verhalen? Volg Bloemen Voor op Facebook, Twitter en Instagram!

Liefs,

Julia