• Facebook Black Square
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram Black Square

Een socialer, liever en kleurrijker Nederland door het geven van een bloemetje aan vreemde: ontmoet - geef - ontdek.

Bloemen voor Astrid

Yes! Het is lekker lente en naast (regelmatig) zon betekent dat ook volop keuze in mijn lievelingsbloem: de pioenroos. Ik vind deze bloemen echt prachtig en dus hoefde ik dit keer niet na te denken over de vraag welke bloemen ik zou kopen.

De pioenroos is het beste in de maanden mei en juni verkrijgbaar, maar door m’n trip naar New York heb ik ze nog helemaal niet kunnen kopen. Nu staan ze ein-de-lijk in huis:)

Vanochtend heb ik gewerkt en toen ik klaar was had ik zin in iets leuks. Wat doe je als je zin hebt in iets leuks? Bloemen voor jezelf en voor een ander kopen natuurlijk;) Ik kocht ze op de Dappermarkt, omdat ik daar al een assortiment aan pioenrozen had gezien en ik mixte donkere paarse en donkere roze pioenrozen met elkaar. Toen ik de bosjes had bemachtigd sprong ik op de fiets en fietste ik naar de standplaats van tram 3 bij het Muiderpoortstation.

Een tijd geleden had ik al het idee om daar bloemen te geven, maar toen ik onderweg Brian tegenkwam veranderde ik mijn plannen en gaf ik de bloemen aan hem. Toch bleef de standplaats van tram 3 in mijn gedachte en dus ging ik er deze week naar toe!

De standplaats van tram 3 is een soort kantine waar ik regelmatig tramchauffeurs een kopje koffie zie drinken en zie wachten tot dat ze de tram weer gaan besturen. Ik was van plan om bij deze kantine aan te bellen, maar toen ik een paar tramchauffeuses buiten zag staan maakte ik het mezelf makkelijk en sprak hen aan. Iemand buiten aanspreken is toch makkelijker dan aanbellen;) “Mag ik jullie wat vragen” vroeg ik aan de drie vrouwen die buiten stonden. “Dan moet je bij haar zijn, zij weet altijd alles” zei één van de vrouwen en wees naar Astrid. Zo doende stelde ik mijn vraag (“Wil je deze bloemen hebben?”) aan Astrid. Terwijl ik mijn verhaal vertelde had ze de hele tijd een glimlach van oor tot oor. “Kijk eens hoe leuk, ik krijg zomaar een bosje bloemen” zei ze tegen de andere vrouwen. Ze was er super blij mee en gaf me een dikke knuffel. Zo lief!

Met een grote glimlach liep ik richting m’n fiets en thuis zette ik de roosjes (volgens mij zijn het officieel geen roosjes!?) in de vaas. Nu maar hopen dat ze snel uit komen (dan zijn ze op het mooist!)

Wil je op de hoogte blijven van alle bloemenverhalen? Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.

Liefs,

Anne

Bloemen voor Astrid.jpg

Bloemen voor Astrid

Bloemen voor Astrid 2.jpg

Wauw! Zoveel keuze:) Hier word ik blij van

Bloemen voor Astrid 3.jpg

Klaar voor het weg-geef-moment

Bloemen voor Astrid 5.jpg

Bloemen thuis