• Facebook Black Square
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram Black Square

Een socialer, liever en kleurrijker Nederland door het geven van een bloemetje aan vreemde: ontmoet - geef - ontdek.

Bloemen voor Hilal

Mijn 1000schoon en roze anjers hadden een behoorlijke tijd gestaan, maar afgelopen dinsdag had ik dan toch echt nieuwe bloemen nodig. Moedertjelief was bij mij op bezoek en dat betekent lekker verwend worden en veel gezelligheid:) Samen kochten (en gaven!) we weer nieuwe bloemen waarvan we eigenlijk allebei de naam niet wisten…

We begonnen onze dag ultiem chill met een taartje bij Majesteit Taart, waar ik een aantal weken geleden ook al eens bloemen had gegeven. M'n moeder en ik hebben helemaal dezelfde stijl dus ik wist dat zij ook helemaal verliefd zou worden op dit zaakje. Mam nam een lekkere bietentaart en ik ging voor een cheesecake met karamel en pecannoten. Nadat de taart op was gingen we nog even naar de Dappermarkt en we kochten dan ook daar onze bloemetjes. We liepen langs kledingwinkel ‘Manzaram’ en mam wilde daar graag even naar binnen. Eenmaal binnen dacht ik ‘hee dit is wel een leuke locatie om de bloemen te geven’. Mama was het daar hélémaal mee eens en we besloten om de bloemen aan Hilal, de verkoopster van de zaak, te geven.

“Wat lief, dankjewel” zei Hilal toen ik haar vertelde waarom wij de de bloemen aan haar gaven. We hadden niet heel lang de tijd om te kletsen, omdat achter ons een aantal mensen graag hun kleding wilden afrekenen en Hilal dus weer aan het werk moest. Dit was volgens mij de eerste keer dat ik bloemen in een kledingwinkel heb gegeven, maar weer erg leuk om te doen. Weet jij nog leuke weg-geef-locaties waar ik, of andere bloemenmeisjes, eens langs moeten? Laat het dan even weten!

Het waren in ieder geval heerlijke dagen en ik hoop dat Hilal, net als ik, geniet van de mooie bos bloemen. Op de hoogte blijven van alle bloemenverhalen? Volg ‘Bloemen Voor’ op Facebook, Twitter of Instagram.

Liefs,

Anne

Bloemen voor Hilal.jpg

Bloemen voor Hilal

Bloemen kopen2.jpg

Bloemen kopen

bloemenkopen3.jpg

weg-geef-locatie.jpg

De weg-geef-locatie

Bloementhuis.jpg

Bloemen thuis

#AmsterdamOost #Anne #Dappermarkt #MajesteitTaart