• Facebook Black Square
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram Black Square

Een socialer, liever en kleurrijker Nederland door het geven van een bloemetje aan vreemde: ontmoet - geef - ontdek.

Bloemen voor Bryan

Afgelopen weekend hadden we voor het eerst een air bnb gast over de vloer, wat ik al met al best spannend vond. Mijn schoonmaakkwaliteiten verdienen namelijk geen tien en ik hoopte maar dat het goed genoeg was om onze eerste gast tevreden te stellen. Enfin om ons appartement nog aantrekkelijker te maken - en mijn slordigheid te verbloemen (letterlijk;) - haalde ik een bosje bloemen in huis. Ik ging weer naar mn vaste bloemenkraam ‘NIELS’ en ik zag twee bossen bloemen waar ik erg gecharmeerd van was. Ik kon moeilijk kiezen, dus stelde Niels voor om de twee bosjes die ik leuk vond met elkaar te mixen. Super goed idee dus mixte ik roze anjers met paarse 1000schoon (deze bloem heet echt zo, hebben jullie hier ooit van gehoord!?) Ze waren in ieder geval family van elkaar dus het was alleen maar gezellig als ze samen waren. Ik ben ook graag samen met mijn zusjes, dus waarom zou dat bij bloemen anders zijn;)?

Bloemen waren in huis, klaar om op pad te gaan! Ik wilde eerst naar een advocatenbureau gaan, maar aangezien ik een drukke dag had en het advocatenbureau niet op de route lag, sloeg ik die even over. Ik liep richting het Muiderpoort station, omdat ik daar een vriendinnetje op ging halen en besloot ze om daar in de buurt te geven. Het plan was om aan te bellen bij een soort kantine van de GVB. Muiderpoort station is de eindhalte van tram 3 en in die kantine zitten vaak tramchauffeurs te wachten totdat zij de tram weer gaan besturen of hebben even een kleine pauze. Toch gaf ik ze uiteindelijk ook niet daar, want toen ik Bryan zag dacht ik: ‘Ik geef ze aan jou!’. Bryan werkt met zijn collega’s aan een nieuw appartementencomplex bij mij in de buurt wat binnen no time uit de grond wordt gestampt.

Bryan was erg verrast door deze spontane ontmoeting. “Jij doet dit dus, omdat je vindt dat we iets liefs voor elkaar kunnen doen zonder dat daar wat tegenover staat?” vroeg hij. Bryan was volgens mij een beetje van mijn leeftijd en ik moet zeggen dat dit de tweede keer is dat ik bloemen geef aan een jongen van mijn leeftijd. Beide keren hoopte ik dat ze niet dachten dat dit mijn manier van versieren was en ik hoopte dat ik hen niet ongemakkelijk liet voelen. Anyway Bryan vroeg of ik de bloemen even voor hem in het water wilde zetten, aangezien hij het een beetje druk had. Ik liep richting de bouwkeet van de mannen en ik gaf de bloemen aan een collega van Brian die beloofde de bloemen in het water te zetten. Wetend dat er goed voor de bloemen gezorgd werd, liep ik verder richting het station om mijn vriendinnetje op te halen.

Ik vond dit weer een erg leuk weg-geef-moment, omdat ik met een plan op pad ging en me daar uiteindelijk totaal niet aan gehouden heb (i love that). Ook vind ik de verrassing van elke ontmoeting erg tof en blijf ik het een leuke hobby vinden om bloemen te geven:)

Wil je op de hoogte gehouden worden van Bloemen Voor? Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.

Liefs,

Anne

Bloemen voor Brian

Het 'werkproject' van Brian en zijn collega's

Eentje voor mezelf en een voor Brian

Klaar voor het weg-geef-moment

Bloemetjes on the way

Bloemen thuis

#NIELS #Anne #Anjers #1000schoon