• Facebook Black Square
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram Black Square

Een socialer, liever en kleurrijker Nederland door het geven van een bloemetje aan vreemde: ontmoet - geef - ontdek.

Bloemen voor 'twee vrolijke dames'

Toen ik Anne leerde kennen en zij mij vertelde dat ze iedere week twee bossen bloemen koopt en één daarvan aan een vreemde geeft dacht ik: wauw, dat zouden meerdere mensen moeten doen! En ja... waarom zou ik niet bij mezelf beginnen!? Ik besloot om ook ‘bloemengever’ te worden en ik gaf afgelopen weekend mijn eerste bosje bloemen in Den Haag.

Ik was in Den Haag, omdat mijn zus daar woont en we gingen gezellig even de stad in om te shoppen. Zelf was ik nog maar twee keer in Den Haag geweest, dus het was leuk om meer van deze stad te zien! Aangezien het bijna Koningsdag was besloot ik om ‘koningsbloemen’ te kopen. Ik vond het heel toepasselijk om hier mijn koningsbloemen weg te geven, aangezien ’’KoniginneNach’’ oorspronkelijk is begonnen in Den Haag !☺ Ik koos voor oranje gerbera’s: lekker vrolijk en toepasselijk!

In de nieuwe Passage, vol met leuke winkels, kwam ik twee nietsvermoedende vrouwen uit Rotterdam tegen. Ze waren - net als wij - een dagje aan het shoppen in deze leuke stad. Ze waren blij verrast toen ik hen de bloemen gaf en zullen de bloemen een mooi plekje in Rotterdam geven. De reactie van één van de vrouwen was ‘’Oh wat lief! Maar hoezo?’’ Ik vertelde de vrouwen over het idee van ‘Bloemen Voor’ en zij vonden dit beide een super initiatief. Het voelde goed om deze twee vrouwen blij te maken. Ze hadden een beetje haast, waardoor ik helemaal ben vergeten te vragen naar hun namen. Het waren twee vrolijke vrouwen dus vandaar deze titel;) Ik ben benieuwd wie ik de volgende keer blij kan maken en op welke locatie ik dan bloemen ga geven.

Tot volgende keer, misschien word jij een van de gelukkige!! Vind jij ‘Bloemen Voor’ leuk? Volg ons dan op Facebook, Twitter en Instagram.

Liefs,

Julia

Bloemen geven.jpg

Bloemen voor twee vrolijke dames

Bloemen.jpg

Koningsbloemen

Bloemen geven Julia.jpg

Klaar voor het weg-geef-moment

Uitzicht Den Haag.jpg

Uitzicht Den Haag

#DenHaag #Koningsdag #Gerberas #Julia #Eerstekeerbloemengeven