• Facebook Black Square
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram Black Square

Een socialer, liever en kleurrijker Nederland door het geven van een bloemetje aan vreemde: ontmoet - geef - ontdek.

Bloemen voor Gaby

Wat had ik vandaag een lekker begin van de dag! Ondanks de storm ging ik op pad om bloemen te kopen en dus ook te geven. Ik kocht ze wederom bij NIELS en het werden twee bosjes rozen.

Al een tijdje had ik ‘Majesteit Taart’ in gedachte om daar een keer bloemen te geven, maar elke keer stelde ik het uit omdat er andere leuke locaties op m’n pad kwamen. Vandaag ging ik er dan eindelijk naar toe! Van de buitenkant had ik al gezien dat het een echt ‘Anne-houdt-hiervan-tentje’ is. De muur is mooi mintgroen, ouderwets servies met bloemen, lekkere taarten en een prachtig interieur. De uitstraling van het tentje vind ik echt fantastisch en is helemaal in mijn straatje.

Ik stapte 'Majesteit Taart' binnen en gaf de bloemen aan de eigenaresse van de zaak: Gaby.

Ik begon mijn verhaal met: “Misschien een rare vraag, maar wil je deze bloemen hebben? Ik zal het even uitleggen…” Gelukkig vond Gaby het helemaal geen rare vraag en wilde de bloemen graag hebben. Ik mocht meteen een stukje taart van d’r uitzoeken (super lief, thanks!) en koos voor een cupcake met banaan en chaikruiden. Heerlijk! Gaby kwam gezellig bij me zitten en we kletsten wat over mijn bloemenidee, haar zaak en de buurt. Nadat ik mijn cupcake op had, maakte ik nog wat foto’s van dit schattige zaakje. (zie hieronder: ik maakte zoveel foto's dat het bijna een fotoblog is geworden) Anyways het was dus een luxe en relaxte dinsdagochtend.

Ik kom zeker nog terug met vriendinnen of met m’n moeder. “Het enige wat nog mist bij jou in de buurt is een lekker plekje om een taartje te eten An” zegt m’n moeder wel eens. Nou bij deze mam, we hebben een nieuwe hotspot!

Even wat anders: ik ben op zoek naar gevers! Lijkt het jou leuk om naast bloemen voor jezelf ook eens bloemen aan een vreemde te geven!? En lijkt het je leuk om hierover te schrijven en deze verhalen terug te lezen op deze website? Contact me dan via Facebook, Twitter, Postduif of via bloemenvoor@gmail.com.

Op de hoogte blijven van mijn bloemenverhalen? Like Bloemen Voor dan op Facebook of volg me op Twitter en Instagram.

Liefs, Anne

photo5-2.jpg

Bloemen voor Gaby

photo2.jpg

photo1.jpg

photo3.jpg

photo3-2.jpg

photo4.jpg

bloementhuis.jpg

Bloemen thuis

#Anne #MajesteitTaart #Rozen #NIELS #AmsterdamOost