• Facebook Black Square
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram Black Square

Een socialer, liever en kleurrijker Nederland door het geven van een bloemetje aan vreemde: ontmoet - geef - ontdek.

Bloemen voor Itja en Akko

Gisteren had ik een verwendag voor mezelf (lees: kapper, uitgebreid lunchen in de zon, tijdschriftje) en daar hoorde natuurlijk ook nieuwe bloemetjes bij! Ik wilde graag m’n bloemen weer eens op een andere locatie geven dan normaal en ik twijfelde tussen een advocatenbureau en een tattooshop als weg-geef-locatie. Ik besloot last minute de bloemen in een tattooshop te geven en fietste naar tattooshop The Preacher’s Son in de Utrechtsestraat.

Aangezien ik mn haartjes mooi had laten maken in de stad, kocht ik de bloemen op de bloemenmarkt. Ik woon al 6,5 jaar in Amsterdam, maar ik had eigenlijk nog nooit echt bewust over de bloemenmarkt gelopen (meer in haast). Maar goed, aangezien het de bloemenmarkt heet, moesten d’r wel veel bloemen te vinden zijn dacht ik. Nou dat viel vies tegen, want je kon voornamelijk tulpenbollen kopen, tulpenmagneetjes, bloemenboekjes en meer van dit soort dingen. Uiteindelijk vond ik toch een bosje bloemen en verliet ik snel deze toeristische attractie;)

Ik vond het leuk om naar een tattooshop te gaan, omdat je eerste associatie is dat tatoeëerders misschien veel te stoer zijn voor bloemen. Dit is natuurlijk een onwijs vooroordeel, dus vond ik het leuk om te zien wat ze d’r van vonden.

Eenmaal aangekomen in de tattooshops gaf ik mijn bloemen aan Akko en Itja. Ze vonden het erg tof dat ze de bloemen kregen en Akko ging meteen fanatiek op zoek naar een vaas om de bloemen in te doen. Deze moest gehaald worden bij de buurman (Dirk), omdat ze zelf geen vaas hadden. Van de mannen moest ik Dirk nog even in m’n blog bedanken voor het lenen van de vaas , dus bij deze: Dirk bedankt! Topper! De bloemen blijven in de shop staan dus mocht je, je nog toevallig laten tatoeëren bij The Preacher's Son, hoop ik dat je een beetje ontspannen raakt door de dieprode tulpen;)

Wil je op de hoogte blijven van mijn bloemenverhalen? Like Bloemen Voor dan Facebook of volg me op Twitter en Instagram.

Liefs

Bloemen voor Itja en Akko

Bloemen voor Itja en Akko

photo4.jpg

Tattooshop The Preacher's Son

photo2.jpg

Bloemenmarkt

photo1.jpg

Bloemen thuis

#Tattooshop #Bloemenvoor #BloemenvoorMannen #Tulpen #Anne