• Facebook Black Square
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram Black Square

Een socialer, liever en kleurrijker Nederland door het geven van een bloemetje aan vreemde: ontmoet - geef - ontdek.

Bloemen voor Heleen en David

Bloementijd! Zelf kreeg ik van de week mooie rozen en een leuke vaas van twee vriendinnen, dus ik hoefde dit keer geen bloemen voor mezelf te kopen. Ondanks dat ik zelf al bloemen in huis had, ging ik tóch op pad met Malou om een bos weg te geven.

Malou benaderde mij via Facebook nadat ze een stukje over mijn bloemen had gelezen op leukedingendoen.nl. Malou is het initiatief Kindness Therapy gestart en dat houdt in dat ze elke dag iets goeds/iets liefs voor vreemde of een bekende doet. Voorbeelden zijn: betalen voor de persoon achter haar bij de kassa of motiverende post-its ophangen in de kleedzaal van de sportschool. Super leuk! Na een aantal berichtjes naar elkaar te hebben gestuurd besloten we om samen bloemen te geven en dat was super gezellig! Natuurlijk moest er eerst thee worden gedronken, want we waren erg benieuwd naar elkaars verhalen en ervaringen. We kwamen er al snel achter dat we allebei hetzelfde doel voor ogen hebben (dat we het tof vinden als meer mensen zomaar iets aardigs doen voor een vreemde), maar dat we dat allebei op een andere manier uitten. Ik vond het erg leuk om haar verhalen te horen en kreeg er erg veel energie van. De tijd vloog voorbij en na een tijd gezellig gekletst te hebben, gingen we op pad!

We gingen naar een bloemist in Zuid en we besloten om zelf een boeket samen te stellen. We hadden de keuze uit de mooiste bloemen en namen daarom van alles wat. Uiteindelijk werd het een ‘Bloemen voor Deluxe editie’, want we kochten echt een prachtig boeket als ik het zelf mag zeggen;)

We besloten om de bloemen in het Sarphatipark te geven en daarmee gaf ik eindelijk eens bloemen buiten Amsterdam-Oost:) Malou en ik zagen Heleen en David zitten en gaven de bloemen aan hen. Malou ervoer het ‘ weggeef-moment’ een beetje als spannend (super logisch), maar vond het wel een goed gevoel geven. David en Heleen vonden het hartstikke leuk dat ze de bloemen kregen en we werden meteen op de foto gezet! Na het geven van de bloemen liepen we nog een lekker stuk door het park en kletsten we gezellig door in het voorjaarszonnetje.

Ik vond het super leuk om met Malou bloemen aan Heleen en David te geven en dit was tegelijkertijd ook de eerste keer met een onbekende gastgever. Lijkt jou dit ook leuk? Dan nodig ik je bij deze van harte uit!

Wil je op de hoogte blijven van mijn bloemenverhalen? Like Bloemen Voor dan op Facebook of volg me op Twitter en Instagram.

Liefs!

photo2.jpg

Bloemen voor Heleen en David

photo1.jpg

Voor het weg-geef-moment

photo3.jpg

Zoveel keuze!!

#KindnessTherapy #AmsterdamZuid #Gastgever