• Facebook Black Square
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram Black Square

Een socialer, liever en kleurrijker Nederland door het geven van een bloemetje aan vreemde: ontmoet - geef - ontdek.

Bloemen voor Arjan, David en de rest van het '365 dagen succesvol' team

Aangezien mijn tulpen al vrij snel dood waren (lag niet aan de bloemen, maar aan mijn slechte verzorging;)) was het weer tijd voor nieuwe bloemen. Al een tijdje dacht ik erover na om eens bloemen bij een organisatie te geven in plaats van op straat, café, buurthuis etc. Zo bedacht, zo gedaan!

Van de week kwam ik ‘365 dagen succesvol’ tegen op Facebook en aangezien zij bij mij om de hoek zijn gevestigd, besloot ik om daar eens een bosje te geven. 365 dagen succesvol is een onderneming die door Arjan & David is opgezet. Zij hebben zichzelf als doel gesteld dat heel Nederland in 2020 het gelukkigste land ter wereld is (mooi doel!). Dit is volgens Arjan & David te bereiken in 13 stappen. Hoe deze 13 stappen eruit zien kun je lezen in hun boek, je kan hun jaarprogramma volgen of hun seminars bijwonen. Ik vond dit allemaal wel interessant klinken dus leek ‘365 dagen succesvol’ mij de perfecte ‘eerste organisatie’ om een keer bloemen te geven. Het werden uiteindelijk paarse bloemen en ik vroeg Niels om er een ‘bloemen voor’ kaartje aan te nieten. Elke keer als mensen naar m’n blog vroegen was het een beetje stuntelig met het doorgeven van de URL pagina van mijn blog: ”Heb je papier en pen? Anders sla je het in je telefoon op? Ja, kun je het onthouden?”. Vaak gedoe, dus maakte ik een tijdje geleden kaartjes. Zelf in elkaar geknutseld uiteraard;)

Eenmaal aangekomen kneep ik hem toch een beetje, omdat ik voor het eerst echt moest aanbellen om mijn bloemen te geven. Normaal storm ik ergens naar binnen of spreek ik iemand aan op straat. “Hallo ik ben Anne en ik wil graag bloemen geven, kom ik gelegen?” vroeg ik voorzichtig door de intercom. Gelukkig klonken de woorden “Tuurlijk, kom maar binnen” . Eenmaal één trap omhoog zag ik David en ik vertelde hem dat ik altijd een bloemetje voor mezelf en een vreemde koop. Ook vertelde ik hem kort over mijn idee achter de blog. David reageerde enthousiast en vroeg of ik het boek 365 dagen succesvol mee wilde als bedankje. Super leuk! Thanks nog:) Ik vertelde mijn verhaal ook kort aan de rest van het team en ook zij waren enthousiast. Nadat we op de foto gingen werd er hard gejoeld en geklapt waar ik lichtelijk verlegen van werd;)

Ik merk elke keer dat ik energie van de bloemen en het geven krijg en ik ben blij dat ik hier vorig jaar mee ben gestart. Ik vond het ook super leuk om bij een organisatie bloemen te geven en ga dit zeker vaker doen. Wil je op de hoogte blijven van mijn bloemen? Like bloemen voor dan op Facebook of volg me op Twitter of Instagram.

Heel fijn weekend!

Liefs, Anne

photo2 (16).jpg

photo3 (10).jpg

photo1 (20).jpg

#BloemenvoorMannen #365dagensuccesvol #Anne #AmsterdamOost #Bloemenvooreenorganisatie