• Facebook Black Square
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram Black Square

Een socialer, liever en kleurrijker Nederland door het geven van een bloemetje aan vreemde: ontmoet - geef - ontdek.

Bloemen voor iedereen op de buurtcamping

Afgelopen maand vertoefde ik lekker in India, waardoor ik een hele tijd geen bloemen heb gegeven. Inmiddels ben ik weer terug van een heerlijke, intense, bizarre, bijzondere en kleurrijke vakantie. Nederland is iets minder kleurrijk dan India dus ik besloot zelf wat meer kleur in huis te halen door bloemen te kopen. Ik kocht deze bloemen weer bij NIELS, omdat ik de vorige keer helemaal fan van deze lieve man ben geworden. Samen met Niels zocht ik nieuwe bloemen uit. Ook deed Niels een mooi strikje op de bloemen, omdat hij wist dat ik er ééntje cadeau ging geven.

Nieuwe bloemen voor mij betekent nieuwe bloemen voor iemand anders. Ik had het idee om mijn bloemen op de bloemgracht te gaan geven, omdat ik dat wel toepasselijk vond. Echter bedacht ik me op het punt van vertrekken dat dit weekend ‘de buurtcamping’ wordt georganiseerd. Bij de buurtcamping kan je kamperen in eigen stad en hierdoor kan je op een gemoedelijke en ontspannen manier je buurtbewoners leren kennen. Op de buurtcamping worden leuke activiteiten georganiseerd zoals yogalessen, knutselen voor kinderen, een bonte avond en natuurlijk kan een goed potje BINGO niet ontbreken. Ik bedacht me dat het misschien wel leuk was om daar de bloemen te geven, zodat de hele camping er (hopelijk) van kon genieten.

Ik ging naar de buurtcamping in het Oosterpark (er zijn ook nog twee andere buurtcampings in Amsterdam) en vertelde daar mijn verhaal. Ik opperde dat het misschien wel leuk was om de bloemen in flesjes te doen en op een (ontbijt)tafel te zetten zodat iedereen van de bloemen kon genieten. Zelf waren ze ook op dat idee gekomen, want achter me stond een tafel vol met prachtige bloemen om de camping mee te versieren. Er was zelfs een mooi-maak-team om de camping zo mooi mogelijk aan te kleden. “Wow, mijn bloemen zijn echt kneuterig als ik deze bloemen zie” zei ik toen ik de andere bloemen zag. “Nee joh, het verhaal er achter is zo mooi en we zijn blij met alle bloemen” reageerde één van de vrijwilligers enthousiast. Ik ben heel benieuwd wat er dit weekend allemaal gaat plaatsvinden op de camping dus ik ga er zeker nog even langs dit weekend!

Wil je op de hoogte blijven van mijn bloemenverhalen? Like bloemen voor dan op Facebook of volg me op Twitter en Instagram.

Liefs, Anne

photo1 (17).jpg

photo2 (14).jpg

photo4 (4).jpg

photo3 (8).jpg

photo1 (18).jpg

#Anne #Buurtcamping #AmsterdamOost