• Facebook Black Square
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram Black Square

Een socialer, liever en kleurrijker Nederland door het geven van een bloemetje aan vreemde: ontmoet - geef - ontdek.

Bloemen voor mezelf

Dit keer gaf ik geen bloemen, maar kreeg ik ze zelf cadeau! Aan het begin van deze week had ik twee logees in huis. Mijn moeder was samen met een vriendin van haar lekker een paar dagen in Amsterdam en ze overnachtten bij mij. Altijd gezellig en leuk om lekker verwend te worden. Lees: uit eten, uit ontbijten…Hmm!! De meiden hebben zich erg goed vermaakt in Amsterdam. Ze zijn lekker naar een bevrijdingsfestival geweest, gewinkeld en natuurlijk hoort cultuur snuiven er ook bij dus bezochten ze het Rijksmuseum.

Anyway als bedankje voor het logeren kreeg ik mooie bloemen in mn lievelingskleur. Nieuwe bloemen voor in huis kwam ook goed uit, want de bloemen die ik met Koningsdag voor mij,Giel en de marktkraamman had gekocht waren al vrij snel dood. De bloemen die ik kreeg waren roze pioenrozen en gipskruid wat roze is gespoten. Van het gipskruid vertelde mama mij, want ondanks dat ik veel van bloemen houd heb ik nog steeds geen idee hoe ze allemaal heten...

Geen bloemen van vreemde, maar het is altijd leuk om bloemen te krijgen!

Liefs

Bloemen 2.jpg
Bloemen 1.jpg