DOE JIJ MEE?

  • Facebook Black Square
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram Black Square

Wij willen Nederland liever en kleurrijker maken. Hoe? Het is onze droom dat 'vreemden' meer contact met elkaar maken door middel van het geven van een bloemetje aan een vreemde. Wij denken namelijk dat contact en aandacht steeds belangrijker wordt in een tijd van individualisme. Daarbij maak je niet alleen iemand anders blij met het geven van een bloemetje, maar ook jezelf!


Wil jij samen met ons Nederland wat liever maken? En laten zien dat 'die vreemde' niet eng is, maar eigenlijk heel lief?
 

"Be the change that you wish to see in the world." - Gandhi

 

ZIJ GINGEN JE VOOR...

 "Ik wilde graag een keer bloemen geven, omdat een groot deel van de maatschappij op zichzelf is gericht. Een concept als 'Bloemen Voor' geeft mij energie en ik geloof dat zo'n gebaar de wereld beter maakt " 

 

—  Jantien

Bloemen voor Jantien
  • Facebook Black Square
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram Black Square
OOK BLOEMEN GEGEVEN?
LAAT HET ONS HIER WETEN

Ons initiatief heeft meer impact als meer mensen een bloemetje aan een onbekende geven. Ons doel is dan ook dat iedereen in 2020 een bloemetje aan een vreemde heeft gegeven. Verschillende mensen hebben ons voorbeeld al gevolgd, zoals je hierboven kan lezen. Heb jij ook een keer bloemen aan een onbekende gegeven? Laat het ons weten via dit formulier!

 

BLOEMENMEISJES

Bloemenmeisje Anne

Anne
Bloemenmeisje

Amsterdam

Bloemenmeisje Evelien

Evelien

Bloemenmeisje

Leiden

Bloemenmeisje Julia

Julia
Bloemenmeisje

door heel Nederland

 

HET LEVEN VAN EEN BLOEMEN

MEISJE